Sveiki užsukę / Welcome

Sveiki užsukę į mano tinklaraštį! Džiaugiuosi, kad turiu skaitytojų, kurie neabejingi veltinio kerams:) Tikiuosi čia rastos pamokėlės ir idėjos įkvėps ir Jus pačias išbandyti vėlimą, natūraliais rankdarbiais sušildyti savo šeimą. Jei naudositės mano pamokėlėmis gamindamos rankdarbius pardavimui - prašau prie savo parduodamo kūrinio įdėti tiesioginę nuorodą į mano pamokėlę, o pasisėmusios idėjų iš mano sukurtų rankdarbių, paminėti tos idėjos šaltinį, t.y. šį tinklaraštį.
Smagaus vėlimo!

2011 m. vasario 23 d., trečiadienis

Hello




Esu Rasa, gyvenu žaliame name prie Vilniaus, auginu tris vaikučius jame ir rožes kieme. 
Prieš 6 metus po daugybės mokslo ir kelių darbo metų vėl pradėjau gyventi :) Vėl pamačiau metų laikus, skaičiau lengvas skanias knygas, atradau gražių daiktų kūrimo džiaugsmą. 
Gimstant ir augant vaikams atsirinkau maloniausias medžiagas kuriomis juos norėtųsi apgaubti - man patinka vilna, šilkas, medvilnė, medis. Mėgstamiausias užsiėmimas - vėlimas, vilna yra nuostabi, jai nereikia iškarpų ir siūlių, tiesiog kloji ją ir glostai, formuoji kaip nori, ji susijungia su linu šilku, kitais natūraliais pluoštais. Veltiniai yra malonūs liesti, šilti ir gyvi. Noriu pasidalinti savo kukliais kūrinukais su visais, kam jie patinka :)

My name is Rasa (in English - Dew). I used to be a lawyer, but for last 6 years I am living a LIFE :)
I am raising my 3 children at home and roses in the garden :) I create cosy things for my family, friends and everyone who likes my works. I love natural materials, fabrics and fibers - wool, silk, linen, cotton, wood. My favourite handicraft is felting. In winter I make felted slippers, booties, bags, in Summer I love crafts of linen and cotton. I felt what I feel and whant to share it with everyone who also likes handmade things.

3 komentarai:

  1. komplektas bateliai ir rankinė su aguonom labai gražus

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip smagu, kad ir čia galėsiu tave matyti, girdėti ir tavo darbeliais grožėtis:)))

    AtsakytiPanaikinti