Sveiki užsukę / Welcome

Sveiki užsukę į mano tinklaraštį! Džiaugiuosi, kad turiu skaitytojų, kurie neabejingi veltinio kerams:) Tikiuosi čia rastos pamokėlės ir idėjos įkvėps ir Jus pačias išbandyti vėlimą, natūraliais rankdarbiais sušildyti savo šeimą. Jei naudositės mano pamokėlėmis gamindamos rankdarbius pardavimui - prašau prie savo parduodamo kūrinio įdėti tiesioginę nuorodą į mano pamokėlę, o pasisėmusios idėjų iš mano sukurtų rankdarbių, paminėti tos idėjos šaltinį, t.y. šį tinklaraštį.
Smagaus vėlimo!

2011 m. kovo 22 d., antradienis

Didelė velta raudona rankinė / Big red felted handbag

Raudonos vilnos rankinė su įveltomis tamsiai mėlyno lino gėlėmis pabarstytomis biserio karoliukais, prisiminiau ir prieš 20 metų mokėtus siuvinėjimo dygsniukus, pasirodo ir dabar siuvinėjama tokiais pat "muline" siūlais kaip kadaise :) Lininės ilgos rankenos iš tos pat medžiagos kaip ir dekoras - rankinė tinka nešiojimui ant peties, telpa A4 formatas ir mano laptas :)

Big handbag felted of red wool, with dark blue linen glowers felted in, embroidered. Handbag size accommodates A4 or my laptop :) Linen long straps allows carry handbag on  the shoulder.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą