Sveiki užsukę / Welcome

Sveiki užsukę į mano tinklaraštį! Džiaugiuosi, kad turiu skaitytojų, kurie neabejingi veltinio kerams:) Tikiuosi čia rastos pamokėlės ir idėjos įkvėps ir Jus pačias išbandyti vėlimą, natūraliais rankdarbiais sušildyti savo šeimą. Jei naudositės mano pamokėlėmis gamindamos rankdarbius pardavimui - prašau prie savo parduodamo kūrinio įdėti tiesioginę nuorodą į mano pamokėlę, o pasisėmusios idėjų iš mano sukurtų rankdarbių, paminėti tos idėjos šaltinį, t.y. šį tinklaraštį.
Smagaus vėlimo!

2011 m. spalio 13 d., ketvirtadienis

Klumpės / Clogs

Stvėriau avį iš peties, liejau klumpes iš akies :)))))))))


Seniai sugalvotos - dar tada, kai pirmą kartą išbandžiau veltas šlepetes ant šablono "su ausytėmis" ir jos man gavosi labai panašios formos į medines klumpes. Joms ieškojau ir atsirinkinėjau lietuvišką vilną, žiūrinėjau drožinėtų senoviškų klumpių raštus:) Klumpės iš Lietuvoj augintų romanovo ir juodagalvių avelių vilnos su tradiciniais raštais.




Clogs felted of local Lithuanian sheep wool - with traditional ornaments. I was dreaming to make them, since I made slippers of a shape which reminded me tradicional wooden clogs. I was choosing local wool, looked for traditional ornaments.


1 komentaras: