Sveiki užsukę / Welcome

Sveiki užsukę į mano tinklaraštį! Džiaugiuosi, kad turiu skaitytojų, kurie neabejingi veltinio kerams:) Tikiuosi čia rastos pamokėlės ir idėjos įkvėps ir Jus pačias išbandyti vėlimą, natūraliais rankdarbiais sušildyti savo šeimą. Jei naudositės mano pamokėlėmis gamindamos rankdarbius pardavimui - prašau prie savo parduodamo kūrinio įdėti tiesioginę nuorodą į mano pamokėlę, o pasisėmusios idėjų iš mano sukurtų rankdarbių, paminėti tos idėjos šaltinį, t.y. šį tinklaraštį.
Smagaus vėlimo!

2012 m. kovo 18 d., sekmadienis

Extreem felting

Labai ilgos atostogos... Neištvėriau ilgiau - iš skiautės šilko ir saujelės plonytės merino vilnos, be įprasto patogaus vėlimo stalo ir įrankių, sukurpiau suknutę mūsų krikštadukros artėjančio pirmojo gimtadieniuko proga:)
Pasirodo užtenka kampelio muilo ir vandens nebijančių grindų, skiautės burbulinės plėvelės, mažų padėjėjos kojyčių, muilo ir vandens:


Too long vacation... I could not resist and made a little nuno felted dress for our christening daughter's upcoming first birthday:) 
Extreem felting - without my usual table and tools. It is enough to find water resistant corner, a piece of bubble wrap, also it is good to have small legs of mother assistant :) and of course soap and water:




3 komentarai: