Sveiki užsukę / Welcome

Sveiki užsukę į mano tinklaraštį! Džiaugiuosi, kad turiu skaitytojų, kurie neabejingi veltinio kerams:) Tikiuosi čia rastos pamokėlės ir idėjos įkvėps ir Jus pačias išbandyti vėlimą, natūraliais rankdarbiais sušildyti savo šeimą. Jei naudositės mano pamokėlėmis gamindamos rankdarbius pardavimui - prašau prie savo parduodamo kūrinio įdėti tiesioginę nuorodą į mano pamokėlę, o pasisėmusios idėjų iš mano sukurtų rankdarbių, paminėti tos idėjos šaltinį, t.y. šį tinklaraštį.
Smagaus vėlimo!

2012 m. balandžio 10 d., antradienis

Jeans recycling

Senokai kėsinausi į vyro sunešiotų džinsų lentyną, kurių nei išmest nei dėvėt... Džinsas medvilninis, o išplonėjęs, sunešiotas - puiki medžiaga įvėlimui:)
Rankinė ir tapukai - iš labai plonyčio merinoso (kuo plonesnis tuo geriau įvelia, o džinsas visgi medžiaga tanki, tad stora vilna pro jį neprasibrautų), sudėvėtų džinsų, pabarstyti biseriuku:


I was thinking how to recycle my husband's worn jeans. They were  neither wear nor throw ... Worn cotton denim is thinner - excellent material for felting :)
Pouch and slippers I made of thinnest merino wool (the thinner wool is the better felts in other material), post-jeans, embroidered beads.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą