Sveiki užsukę / Welcome

Sveiki užsukę į mano tinklaraštį! Džiaugiuosi, kad turiu skaitytojų, kurie neabejingi veltinio kerams:) Tikiuosi čia rastos pamokėlės ir idėjos įkvėps ir Jus pačias išbandyti vėlimą, natūraliais rankdarbiais sušildyti savo šeimą. Jei naudositės mano pamokėlėmis gamindamos rankdarbius pardavimui - prašau prie savo parduodamo kūrinio įdėti tiesioginę nuorodą į mano pamokėlę, o pasisėmusios idėjų iš mano sukurtų rankdarbių, paminėti tos idėjos šaltinį, t.y. šį tinklaraštį.
Smagaus vėlimo!

2011 m. balandžio 12 d., antradienis

Summertime :)

Pavadinimas toks, kokia nuotaika - pabaigiau veltinę vasarinės nuotaikos rankinę:) Nemoku piešti - didelė spraga išsilavinime... Tačiau su savo vyresnėliu buvau keletoje akvarelės pamokų, vieną aguoną, mano akimis žiūrint, pavyko nupiešti taip, kad norėjosi ją pakartoti veltinyje :)
Rankinė velta šlapio vėlimo būdu, paveikslėlis dėliotas ir veltas kartu su visu vėliniu.

I am not good at painting, but I like one of my watercolors - the Poppy :) I painted it in Autumn longing for Summer. Now I "painted" ir with wool - handbag is made by wet felting technique, as well as "painting" on it.




















Labai nemėgstu siūti pamušalo, tad pabandžiau rankinės viduje įvelti kišenes - pavyko visai neblogai - kišenėlės tvirtos ir turėtų būti funkcionalios.




I felted pockets inside of handbag, because I don't like to sew lining.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą